Το BrandsCorner.gr σας ενημερώνει ότι μετά την καταχώρηση της πρώτης ηλεκτρονικής σας παραγγελίας έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς για να διασταυρώσει αν τα προσωπικά σας στοιχεία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το BrandsCorner.gr  θα διαγράφει κάθε λογαριασμό, ο οποίος περιέχει πλασματικά στοιχεία ή κάθε λογαριασμό μέσω του οποίου γίνονται συστηματικά πλασματικές παραγγελίες.

Οι τιμές που αναγράφονται στα προιόντα ειναι σε ευρώ και μετά από κάθε παραλαβή και αποπληρωμή του προιόντος εκδίδεται και παραδίδεται στον πελάτη το αντίστοιχο παραστατικό.

Η εταιρεία BrandsCorner.gr εγγυάται σε εσάς την ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Έτσι έχει φροντίσει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα στοιχεία των χρηστών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς και οι συναλλαγές τους θεωρούνται απόρρητα και διασφαλίζονται πάντα.

Σας βεβαιώνουμε επίσης, πως πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών θα έχουν μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του καταστήματός μας και μόνο όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο για την ομαλή και γρήγορη διεκπαιρέωση των παραγγελιών σας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα κοινοποιηθούν και εφόσον αυτό χρειάζεται, μόνο σε εταιρείες που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα BrandsCorner.gr για να αποκτήσετε τα προϊόντα που επιλέξατε, καθώς και στις εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε, οι οποίες θα παραδόσουν την παραγγελία σας στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Το BrandsCorner.gr  δεν πουλάει, ούτε ενοικιάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και για κανένα λόγο.

Το BrandsCorner.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το BrandsCorner.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.

Ασφαλείς Αγορές με Πιστοποίηση Κρυπτογράφησης Δεδομένων από την Comodo.

Τρόπος Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier).
Η εταιρεία που συνεργάζεται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η: Speedex, 

Κόστος αποστολής εντός Ελλάδας
Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 4,90 ευρώ.
Το Brandscorner.gr σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά για όλες τις  αποστολές εντός Ελλάδας.
Η επιβάρυνση για παραγγελίες εντός Ελλάδος με αντικαταβολή ανέρχεται στα 2,00 ευρώ.

Κόστος αποστολής για την Κύπρο
Οι παραγγελίες προς Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής12ευρώ .

Κόστος αποστολής για το Εξωτερικό
Η χρέωση σε αυτές τις περιπτώσεις ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το μέγεθος της παραγγελίας.
Σ’ αυτή την περίπτωση και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εκπρόσωπος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος αποστολής.

Χρόνος αποστολής / παράδοσης
Σημαντικότερη προτεραιότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Brandscorner.gr είναι η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Όλες οι αποστολές θα πραγματοποιούνται την επόμενη ημέρα της παραγγελίας, εφόσον αυτή είναι εργάσιμη.
Ο χρόνος παράδοσης για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία courier και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για πιο απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 3-5 ημερών.
Αν κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Αν δεν σας ικανοποιεί ο πιθανός χρόνος παράδοσής του, τότε μπορείτε να ζητήσετε ακόμη και την ακύρωση της παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος και η υπόλοιπη παραγγελία σας να εκτελεστεί κανονικά.
Μετά από κάθε ηλεκτρονική παραγγελία θα σας αποστέλλεται e-mail για επιβεβαίωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Παραλαβή από το κατάστημα
Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα, παρακαλώ αναγράψτε στη διεύθυνση αποστολής τη διεύθυνση του καταστήματός μας:
Εθν. Αντιστάσεως 44, 12134, Περιστέρι

Εαν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, τότε μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, αρκεί να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6982535935 ή στο 2105312888. Το Brandscorner.gr θα επεξεργαστεί το αίτημά σας για την επιστροφή του προϊόντος και εσείς θα δώσετε εντολή στη μεταφορική εταιρεία να παραλάβει η ίδια το προϊόν από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές. Επίσης, είναι απαραίτητο να μην έχει αφαιρεθεί η ετικέτα και να συνοδεύεται πάντα από την απόδειξη αγοράς.

Λόγοι επιστροφής ενός προιόντος μπορεί να είναι οι παρακάτω:
* Αν επιθυμείτε αλλαγή σε μέγεθος, χρώμα ή σχέδιο. (Επιβαρύνεστε εσείς τα μεταφορικά)
* Αν εντοπίσατε κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα στο προϊόν που παραγγείλατε. (Δωρεάν μεταφορικά)
* Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που έχετε παραγγείλει (σχέδιο, χρώμα, μέγεθος). (Δωρεάν μεταφορικά)

Επίσης, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας.

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας και επιθυμείτε επιστροφή του ποσού αγοράς θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να μας δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλετε να σας πιστώσουμε τα χρήματα. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105312888
Όταν επιστραφεί το δέμα σας στις εγκαταστάσεις του brandscorner εξετάζεται για να επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.  Στη συνέχεια το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει ότι παραλάβαμε το δέμα σας και επιπλέον θα σας επιβεβαιώσει αν μπορεί να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας. Εφόσον η επιστροφή των χρημάτων σας έχει επιβεβαιωθεί θα σας καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε διάστημα εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Καθυστερημένη / Χαμένη επιστροφή χρημάτων.
Εάν δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα (όπως αναφέρεται παραπάνω), παρακαλούμε να ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Επικοινωνήστε με την Τράπεζα σας, διότι συχνά μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι να επεξεργαστούν τις πληροφορίες.
Εάν έχετε κάνει τα παραπάνω και ακόμα δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@brandscorner.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 2105312888

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τρεις απόλυτα ασφαλείς τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή: Πληρώνετε στον εκπρόσωπο της μεταφορικής εταιρείας κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Καταθέτετε το αντίτιμο της αγοράς σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς βάζοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμό σας:

ALPHA BANK: GR5901402440244002002004458
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
PEIRAIOS BANK: GR8601713890006389137771663
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Μόλις επιβεβαιωθεί η κίνηση, ξεκινά η αποστολή της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Μεταφέρεστε στο περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-commerce όπου πληρώνετε άμεσα, με απόλυτη ασφάλεια.

Όσον αφορά τα χρώματα των προϊόντων μας καταβάλλουμε πάντα μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Παρόλα αυτά οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν και για τον λόγο αυτό πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα.